mandag 5. april 2010

så-tid.

I dag har vi kokt egg på primusen ute på Huk. Det er vår - og det er det flere enn oss som var ute etter å oppleve;-) Likevell kjente jeg følelsen av at fra nå av kan vi dra på stranden (neste gang tar vi med fiskestang og ekstra ullgenser), lete etter blomster, høre på hakkespetten og droppe stillongs.
Så  - da vi kom hjem var det tid for å så.
Min yngste sønn valgte seg en frøpakke med "smultron" en litt stor markjordbær-variant, selv gikk jeg for timian, akeleier, tobaksblomster, doble valmuer og stemor.
Min mann og yngste sønn snekret sammen et lite drivhus av plankebiter og plast som de fant ute på byggeplassen. Mitt første drivhus! Det skal vi prøve ut etterhvert , men først må vel alt spire litt innendørs...
Så får vi se hvordan det utvikler seg videre;-)
www.nelson.se
C

1 kommentar:

  1. Så koselig! Jeg elsker forberedelser til våren, og når det endelig begynner å spire er det som om hverdagen får et litt magisk lys over seg:-) Jeg sådde for ca en uke siden, og for to dager siden begynte det å sprette opp den ene spiren etter den andre, det er nesten som at det er forkjell fra time til time! God vår!

    SvarSlett